lördag 11 april 2009

Tänk efter före!

Jag tycker att det är riktigt otäckt att tänka på de scenarier som skulle kunna tänkas inträffa i valet 2010, med tanke på olika saker som blivit alltmer allmännkända den senaste tiden:

Göran Hägglund säger sig kunna regera med stöd av SD:
Sen är det ju så att om svenska folket i ett val väljer in politiska partier och vi får en situation där vi har svårt att ordna en regering, alltså Sverige måste regeras, jag vill aldrig ha ett organiserat samarbete med partiet, men, vi måste se till att vi har en regering. Därför går det aldrig att säga att man aldrig någonsin kommer att finnas i samma parlament som SD, då finns det en möjlighet för en Alliansregering att fortsätta och regera och SD har då möjlighet att antingen fälla den sittande regeringen, alliansregeringen, eller att stötta en s-regering och då… Så att det går inte att utesluta om vi hamnar i en svår situation.”

...detta trots att SD:s rasism blir allt svårare att dölja.

Vår socialminister tycker heller inte att ett samhälle med mångfald vad gäller familjekonstallationer är positivt. Det kanske inte är speciellt förvånande att Kristdemokraternas partiledare inte tycker att homosexuella ska få adoptera, men att han så pass öppet säger det i en intervju förvånar mig faktiskt lite. Läskigt. Hägglund anser det tydligen rumsrent att driva homofobisk politik.

Dessa uppgifter är inte speciellt förvånande, men likafullt skrämmande.

Min uppmaning till alla väljare inför valet 2010 är därför: TÄNK EFTER FÖRE! - Vilket Sverige vill du ha i framtiden? Ska vi döma människor efter hudfärg och sexuell läggning, eller ska vi fortsätta kämpa för ett samhälle som är lika för alla, fullt ut? Rösta för mångfald av människor, natur och miljö! Rösta långsiktigt - rösta grönt, eller bli medlem!

Läs Marias Nyhetsbrev om SD:s utbredda rasism, här,

Inga kommentarer: