lördag 7 mars 2009

Dåligt på bloggfronten...

...kan inte göra annat än att konstatera att min blogg uppdateras alldeles för sällan. Bör förbättras

Nu i helgen befinner jag mig i Stockholm, för FS2, vårt första "riktiga" förbundsstyrelse-möte detta verksamhetsår. Det känns otroligt spännande att få börja komma igång på riktigt och planera, även om det hittills varit lite trevande. Eftersom vi är många som inte tidigare suttit i FS, och vi inte känner varann så jätteväl allihopa så tar det lite tid att komma igång och sätta sig in i hur arbetet ska se ut. Tur då att vi har 2 luttrade språkrör, en grym förbundssekreterare och tidigare ledamöter som kan ledsaga :) Jag känner mig väldigt oerfaren, och tycker att de andra nyvalda verkar ha en väldig koll och massa bra idéer, som jag önskar att jag själv haft;) Men jag ser detta som en komma-igång-träff och ger mig själv chansen att få vara lite mesig observatör. Jag hoppas verkligen på att denna tid tillsammans med nya FS kommer att bli utvecklande och ge mycket, för förbundet, men också för mig själv. Jag är övertygad om att jag kommer att lära mig en massa och få många bra erfarenheter.

 Ett bra exempel är att jag nu, efter typ 5-6 besök på kansliet på Pustis, hittar dit från BÅDE Slussen och Gamla stans T-banestationer. Och jag hittar hem därifrån till mina bröders lägenhet. Wow. Det är ett stort framsteg. Mitt lokalsinne är inte det bästa, jag tror inte att jag överdriver om jag säger att det är rentav katastrofalt dåligt.

Imorgon ska vi fortsätta och förhoppningsvis bli klara med ansvarsfördelningen och hur vi ska lägga upp arbetet kommande år, som kommer att innebära bl.a. EP-valrörelse , Almedalsvecka, klimatavtals-möte i Köpenhamn (cop-15), och en fortsatt kamp för en grönare, bättre och mer jämställd värld där alla värderas lika oavsett ursprung och där storebrorssamhället blir ett minne blott.

1 kommentar:

Anders Wallner sa...

Du kommer snart in i det. Kram /A