onsdag 3 juni 2009

Din röst räknas mer än någonsin!

De Gröna är verkligen på framfart nu! På söndag är det val, och för tredje gången har De Gröna fått över 10 % i en opinionsundersökning.

Vi kan få tre mandat, och kan därmed vara med och bidra till ett grönare Europa. Tomas Melin skriver om hur små marginalerna är, och hur mycket just din röst kan bidra med.

För dig som funderar på att rösta på (pp) i det här valet, tänk då på att (pp) har politik för endast 2 % av de frågor som behandlas i parlamentet. I övriga frågor tänker de bara följa efter sin partigrupp (som de vägrar uttala sig om vilken det blir) och rösta med denna. Varför inte istället rösta på ett parti som driver exakt samma integritetsvänliga politik, PLUS en massa andra viktiga frågor som klimat-, asyl-, havsfrågor? Läs om (pp), och varför en röst på dem är en röst för ett parti som inte bryr sig om något annat än just integritetsfrågorna.

Passa också på att läsa porträtt i SvD av Carl Schlyter, som går till val på öppenhet, samt denna debattartikel om EU:s utsläppsminskningar, av de tre översta namnen på vår lista.

Inga kommentarer: